Voor informatie; neem contact op via 0164-615475 l 06-17919540 | info@CCenC.net
Coaching, Counseling & Care l Werken naar Werk!

 

Wie staat er voor Coaching Counseling & Care.


Het is in juni 2021 13,5 jaar geleden dat ik met Coaching Counseling & Care ben gestart vanuit re-integratie na ernstig ziek zijn.


Mijn naam is Caroline de Kort en ik ben naast bevlogen coach trotse moeder van 3 geweldige jongens, Stijn, Jesse en Mik. 

  

Ik heb voor mijn start als "kleine zelfstandige" bijna 15 jaar als leerkracht in alle (combinatie) groepen van het basisonderwijs gewerkt. 

 

Na mijn start als zelfstandige ben ik in opdracht voor Traverse Bergen op Zoom als (school) maatschappelijk werker op zowel basisscholen als scholen voor voortgezet onderwijs gaan werken en heb ik een goede inzage in de sociale kaart in de regio gekregen. 

 

Ik begeleidde hier kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 met ontwikkelings- & sociaal emotionele problematiek en ouders bij bijvoorbeeld opvoed problematiek. 

   

Op dit moment werk ik al ruim 12,5 jaar als (re-integratie) coach. Ik begeleid volwassenen in onder andere het onderwijs en de zorg maar ook vanuit trajecten die ik voor UWV en gemeenten uitvoer.


Ook werk ik als vaste re-integratiecoach voor SIPOR; Stichting Ismalitisch Primair Onderwijs Rotterdam/Rijnmond. Hier voer ik twee sporen/outplacement trajecten en trajecten Preventief Ziekteverzuim uit. 

 

. Vanuit herkenning en erkenning is het verschil tussen begrip hebben en begrijpen waar je als leerkracht/ docent tegen aanloopt benoemd als grote meerwaarde tijdens gesprekken.

 

In het verleden heb ik ook in opdracht voor Re-turn gewerkt; een landelijk re-integratiebureau dat zich specifiek richt op de begeleiding van (ex) kanker patiënten. Bundelen van krachten maakt sterk en geeft verdieping.

 

Voor UWV werk ik al vanaf mijn start als zelfstandige; momenteel in Werkfit en naar Werktrajecten en in trajecten modulaire dienstverlening. (Participatie Interventie, Bevorderen Maatschappelijke Deelname & Begeleiding bij Scholing.)

  

Mijn opgedane werk- en levenservaring beïnvloedt  zeker mijn werkwijze, mijn benadering van kandidaten en mijn blik op de hulpvraag en struikelblokken waarmee iemand naar Coaching, Counseling & Care toekomt. 

  

Samen met de uitgangspunten van de gesprekstechnieken van Carl Rogers, het socratisch motiveren en de R.E.T. methode vormt bovenstaande ervaring de basis voor de oplossingsgerichte benadering waarmee ik kandidaten wil ondersteunen, begeleiden en vooral wil helpen om een constructieve en passende doorstart te maken vanaf het moment van kennismaking, op welk gebied dan ook.

  

Mijn begeleiding laat zich goed samenvatten door de volgende kernwoorden: persoonlijk betrokken, integer, realistisch, oplossingsgericht, bevorderen van groei van- en inzicht in kwaliteiten, krachten en individuele mogelijkheden.

  

Gevolgde cursussen en studies zijn o.a.

* Terugkeer naar Werk na Kanker

* Oplossingsgericht trainen en begeleiden

* Socratisch Motiveren

* Somatiserende Werknemers & Re-integratie

* Stress/ Burnout Counseling

* Stresscounseling; Gesprekstechnieken.
* Klinische psychologie.

 

Begin 2015 ben ik gestart met een cursus organisatiepsychologie om me ook binnen organisaties en bedrijven breder in te kunnen zetten.

                                                                                                 

Daarnaast werkt ik ook vanuit de (werk) ervaringen die zij gedurende mijn leven heb opgedaan, mijn intuïtie en mijn gevoel.

 

Ik heb  ervaren wat het krijgen van kanker met zich meebrengt en ben mede vanuit wat ik tijdens en na mijn ziekteperiode en behandelingen gemist heb én vooral vanuit het idee dat dat echt anders kan en moet met Coaching, Counseling & Care begonnen. 


Als je nieuwsgierig bent geworden na het bekijken- en lezen van de website en je je afvraagt of ik iets voor je kan betekenen maak ik graag een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met je.

 

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar je tegen aanloopt en wat ik voor je kan doen. 


Je kan me bereiken door het invullen van het contactformulier, 

me een mail te sturen of door me te bellen op 06-17919540. 


Spreek zeker mijn voicemail in als ik niet opneem, ik bel je terug zodra ik daartoe in de gelegenheid ben!